Nieuws

Terug naar alle artikelen

Naamswijziging Logopedie Pluspunt in diverse kranten

Naamswijziging Logopedie Pluspunt in diverse kranten

Logopedie Pluspunt: nieuwe naam, nieuw logo, dezelfde kwaliteit!

 

Vanaf 1 januari 2014 gaat Logopediepraktijk Dalfsen verder onder de naam Logopedie Pluspunt. Wat verandert er, behalve de naam en het logo? Niets! In de vestigingen in Dalfsen, Lemelerveld en Lemele treft u dezelfde logopedisten als u gewend was. En ook in 2014 blijft logopedie voor 100% in het basispakket van de zorgverzekeringen. U herkent Logopedie Pluspunt aan het logo in de kleuren paars, roze en blauw.

 

Na het openen van een nieuwe vestiging in Lemele, was de naam ‘Logopediepraktijk Dalfsen’ niet meer dekkend voor alle vestigingen. Daarom heeft praktijkhoudster Chantal Punt-Vermeulen gekozen voor een nieuwe naam. “De naam Pluspunt geeft in mijn ogen weer dat mijn collega’s en ik een extra ondersteuning, een ‘plus’, kunnen zijn voor de communicatie van cliënten.” Op basis van regelmatige bij- en nascholing en ruime behandelervaring durft Chantal te beweren dat zij en haar collega’s prima kwaliteit leveren in de behandelingen. Gezien de vele positieve evaluaties van cliënten, denken ook zij daar zo over.

 

Hoe zit het met de verzekering? “Ook in 2014 wordt logopedie volledig vergoed vanuit het basispakket, mits de logopedist contracten met de zorgverzekeraar heeft,” aldus Chantal Punt-Vermeulen. “Ik heb met alle verzekeraars een contract afgesloten, dus onze logopedische begeleiding kost de cliënt hooguit zijn eigen bijdrage.”

 

Vol trots presenteert Chantal haar nieuwe logo. “In dit logo is verwerkt dat wij de kwaliteit leveren die de beroepsvereniging van ons eist. Het logo is ‘duidelijk en tegelijkertijd speels’, wat ook staat voor onze manier van behandelen. We werken samen met de cliënt aan duidelijke doelstellingen, maar met de kinderen op een speelse manier. En ook de volwassenen kunnen rekenen op duidelijkheid, waarbij er zeker ruimte is voor humor. Natuurlijk gaat niemand voor z’n plezier naar de logopedist. Maar als je er dan eenmaal bent, moet het naast effectief ook prettig zijn.” Chantal verwijst graag naar haar website, waarop uitspraken van de cliënten te lezen zijn.

 

Kinderen en volwassenen met problemen op het gebied van communicatie (taal, spraak, stem, gehoor) en slikken kunnen terecht op de bekende adressen in Dalfsen, Lemelerveld en Lemele. Op de site www.logopedie-pluspunt.nl zijn deze adressen te vinden. Ook staan de drie logopedisten met naam en foto op de site, zodat u alvast kunt zien wie u zult treffen.