Logopedie Pluspunt Lemelerveld

Logopedie Pluspunt Lemelerveld, eerder bekend als Logopediepraktijk Dalfsen, is de logopediespecialist in Lemelerveld. Logopedist Keshia van Duren is op maandag en woensdag aanwezig in het Kulturhus de Mozaïek. Logopedist Lisa Wijnsouw is op dinsdag op basisschool de Regenboog in Lemelerveld en op vrijdagochtend in het Kulturhus aanwezig. Het is Kulturhus is een centrale locatie met samenwerkingsverbanden met diverse instanties. De locatie op basisschool de Regenboog is sinds januari 2017 geopend om de samenwerking met de leerkrachten te optimaliseren. Keshia is allround opgeleid en behandelen veel voorkomende logopedische problemen. Zij biedt hulp aan mensen met problemen met betrekking tot gehoor, stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en slikken. Haar specialisaties zijn gericht op afwijkende mondgewoonten en lees- en spellingproblemen. Lisa is ook allround logopedist, maar ook klinisch linguïst en richt zich naast de kinderen vooral ook op de ouderenzorg.

U kunt uzelf of uw kind aanmelden door te bellen naar 0529-433633 of 06-25425632 of door u via het aanmeldformulier aan te melden.

Direct aanmelden

Logopedie Pluspunt Lemelerveld 

Logopedie Pluspunt is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie. In 2018 hebben wij de kwaliteitstoets logopedie weer behaald. Logopedie zit in 2019 100% in het basispakket en wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Logopedie is de behandeling van stoornissen met betrekking tot taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie is een paramedisch beroep gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn vormen en de verwerking van eten en drinken. Logopedie Pluspunt biedt de cliënt preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie, mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Volledig in basispakket
100% vergoed
Gekwalificeerd personeel

Logopedisten Lemelerveld

Ons logopedistenteam in Lemelerveld bestaat uit twee logopediespecialisten: Keshia en Lisa.

Keshia is sinds december 2011 werkzaam in Lemelerveld. Zij werkt ook in Dalfsen en Lemele. Keshia is direct toegankelijk en u heeft in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig. Keshia is gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten, waaronder het afleren van speen-, vinger- en duimzuigen en open mondgedrag en het aanleren van de juiste slik en de juiste uitspraak. Zij is opgeleid in de oro-myofunctionele therapie (OMFT). Ook heeft Keshia diverse (interne) verdiepingscursussen gevolgd op het gebied van stem, spraak, taal, lezen, spellen en auditieve vaardigheden.

Keshia is een gedreven, rustige, sociaal vaardige logopedist. Zij neemt de tijd voor haar cliënten en werkt deskundig aan de problematiek.

Lisa is sinds januari 2019 werkzaam bij Logopedie Pluspunt. Zij werkt op de locatie de Regenboog, de Mozaïek en ook in de Trefkoele+ in Dalfsen. Lisa is allround opgeleid en volgt intern diverse logopedische verdiepende trajecten o.a. gericht op spraak-taalproblemen en lees- en spellingproblemen. Zij heeft bovendien de studie Neurolinguïstiek in Groningen met goed gevolg afgerond. 

Lisa is een rustige, leergierige en sociaal vaardige logopedist. Zij heeft van nature een goede band met cliënten en is zeer gedreven.