Logopedie Lemelerveld

Logopedie Pluspunt Lemelerveld, eerder bekend als Logopediepraktijk Dalfsen, is de logopediespecialist in Lemelerveld. Logopedist Keshia van Duren is op maandag en woensdag aanwezig in het Kulturhus de Mozaïk. Een prettige centrale locatie met samenwerkingsverbanden met diverse instanties. Bij drukte is Keshia ook op vrijdagochtenden aanwezig. Keshia is allround opgeleid en behandelt veel voorkomende logopedische problematiek. Zij biedt hulp aan mensen met problemen met betrekking tot gehoor, stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en slikken.

U kunt uzelf of uw kind aanmelden door te bellen naar 0529-433633 of 06-25425632 of door u via het aanmeldformulier aan te melden.

Direct aanmelden

Logopediepraktijk Lemelerveld

Logopediepraktijk Pluspunt is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie. In 2016 hebben wij de kwaliteitstoets logopedie behaald. Logopedie zit in 2017 100% in het basispakket en wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Logopedie is de behandeling van stoornissen met betrekking tot taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie is een paramedisch beroep gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn vormen en de verwerking van eten en drinken. Logopediepraktijk Pluspunt biedt de cliënt preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie, mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Volledig in basispakket
100% vergoed
Gekwalificeerd personeel

Logopedisten Lemelerveld

Ons logopedistenteam in Lemelerveld bestaat uit één logopediespecialist: Keshia.

Keshia is sinds december 2011 werkzaam in Lemelerveld. Zij werkt ook in Dalfsen en Lemele. Keshia is direct toegankelijk en u heeft in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig. Keshia is gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten, waaronder het afleren van speen-, vinger- en duimzuigen en open mondgedrag en het aanleren van de juiste slik en de juiste uitspraak. Zij is opgeleid in de oro-myofunctionele therapie (OMFT). Ook heeft Keshia diverse (interne) verdiepingscursussen gevolgd op het gebied van stem, spraak, taal en auditieve vaardigheden.

Keshia is een gedreven, rustige, sociaal vaardige logopedist. Zij neemt de tijd voor haar cliënten en werkt deskundig aan de problematiek.