Logopedie Pluspunt Lemele

Logopedist Keshia van Duren is op dinsdagochtend aanwezig in het gebouw de Schakel, dichtbij de basisschool de Ichthus. Bij drukte is Keshia de hele dag aanwezig. Komt deze dag niet goed uit, dan kunt u ook in Lemelerveld of Dalfsen door ons geholpen worden. Keshia is allround opgeleid en behandelt veel voorkomende logopedische problematiek. Je kunt hierbij denken aan problemen met betrekking tot gehoor, stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en slikken.

U kunt uzelf of uw kind aanmelden door te bellen naar 0529-433633 of 06-25425632 of door u via het aanmeldformulier aan te melden.

Direct aanmelden

Logopedie Pluspunt Lemele

Logopediepraktijk Pluspunt is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie. In 2016 hebben wij de kwaliteitstoets logopedie behaald. Logopedie zit in 2021 100% in het basispakket en wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Logopedie is een paramedisch beroep. Bij de logopediepraktijk Pluspunt staat communicatie centraal. Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijks leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen. Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedist behandeld in samenwerking met huisarts, specialist of tandarts. Maar logopedie is meer dan spraakles, omdat niet alleen spraakstoornissen zoals slissen, stotteren of slikken worden behandeld. Ook problemen met eten en drinken zijn een onderdeel van de logopedie. Voor al deze problemen kunt u bij uw logopedist Keshia terecht.

Volledig in basispakket
100% vergoed
Gekwalificeerd personeel