Logopedie Pluspunt Lemelerveld

Logopedie Pluspunt Lemelerveld, eerder bekend als Logopediepraktijk Dalfsen, is de logopediespecialist in Lemelerveld. Logopedist Keshia van Duren is op maandag en woensdag aanwezig in het Kulturhus de Mozaïek. Logopedist Lisa Wijnsouw is op dinsdag op basisschool de Regenboog in Lemelerveld en op vrijdagochtend in het Kulturhus aanwezig. Het is Kulturhus is een centrale locatie met samenwerkingsverbanden met diverse instanties. De locatie op basisschool de Regenboog is sinds januari 2017 geopend om de samenwerking met de leerkrachten te optimaliseren. Keshia is allround opgeleid en behandelen veel voorkomende logopedische problemen. Zij biedt hulp aan mensen met problemen met betrekking tot gehoor, stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en slikken. Haar specialisaties zijn gericht op afwijkende mondgewoonten en lees- en spellingproblemen. Mare is ook allround logopedist en richt zich naast de kinderen ook op volwassenen en ouderen met niet-aangeboren hersenletsel.

U kunt uzelf of uw kind aanmelden door te bellen naar 0529-433633 of 06-25425632 of door u via het aanmeldformulier aan te melden.

Direct aanmelden

Logopedie Pluspunt Lemelerveld 

Logopedie Pluspunt is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie. In 2018 hebben wij de kwaliteitstoets logopedie weer behaald. Logopedie zit in 2021 100% in het basispakket en wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Logopedie is de behandeling van stoornissen met betrekking tot taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie is een paramedisch beroep gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn vormen en de verwerking van eten en drinken. Logopedie Pluspunt biedt de cliënt preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie, mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Volledig in basispakket
100% vergoed
Gekwalificeerd personeel