Logopedie Pluspunt Wijthmen

Logopedist Chantal Punt-Vermeulen is op maandag in kindcentrum de Kubus in Wijthmen. Deze vestiging in in september 2021 gestart. De locatie op basisschool de Regenboog in Lemelerveld is helaas sinds juli 2023 na 6,5 jaar gesloten. Chantal is allround opgeleid en behandelt veel voorkomende logopedische problemen. Zij is gespecialiseerd in spraak-taalproblemen bij kinderen in de basisschoolleeftijd en heeft ook een specialisatie in OMFT behandeling (afwijkende mondgewoonten). Je kunt verder denken aan problemen met betrekking tot gehoor, stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en slikken. 

U kunt uw kind aanmelden door te bellen naar 0529-433633 of 06-25425632 of door u via het aanmeldformulier aan te melden.

Direct aanmelden

Logopedie Pluspunt Wijthmen

Logopedie Pluspunt is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie. In 2018 hebben wij de kwaliteitstoets logopedie weer behaald. Logopedie zit in 2024 100% in het basispakket en ik heb een contract met alle zorgverzekeraars.

Logopedie is de behandeling van stoornissen met betrekking tot taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie is een paramedisch beroep gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn vormen en de verwerking van eten en drinken. Logopedie Pluspunt biedt de cliënt preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie (inclusief lezen en schrijven), mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Volledig in basispakket
100% vergoed
Gekwalificeerd personeel