Logopedie Pluspunt Lemele is gesloten

Logopedie Pluspunt Lemele is sinds april 2023 helaas gesloten i.v.m. personeelstekort. Chantal Punt-Vermeulen is sinds november 2023 als zelfstandige zonder personeel verder gegaan.

Logopedie Pluspunt kan u verder helpen op de locaties in Dalfsen, Oudleusen en Wijthmen.

U kunt uzelf of uw kind aanmelden door te bellen naar 0529-433633 of 06-25425632 of door u via het aanmeldformulier aan te melden.

Direct aanmelden

Logopedie Pluspunt Lemele is gesloten.

Logopediepraktijk Pluspunt is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie. In 2016 hebben wij de kwaliteitstoets logopedie behaald. Logopedie zit in 2021 100% in het basispakket en wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Logopedie is een paramedisch beroep. Bij de logopediepraktijk Pluspunt staat communicatie centraal. Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijks leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen. Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedist behandeld in samenwerking met huisarts, specialist of tandarts. Maar logopedie is meer dan spraakles, omdat niet alleen spraakstoornissen zoals slissen, stotteren of slikken worden behandeld. Ook problemen met eten en drinken zijn een onderdeel van de logopedie. Voor al deze problemen kunt u bij uw logopedist Keshia terecht.

Volledig in basispakket
100% vergoed
Gekwalificeerd personeel