Nieuws

Terug naar alle artikelen

Vacature Logopedie Pluspunt juni 2022

 

Gezocht: enthousiaste logopedist voor 3 tot 5 dagen in de week

Per 1 juni 2022 ben ik op zoek naar een nieuwe collega. I.v.m. vertrek van een collega en drukte zijn er mogelijkheden om fulltime aan het werk te gaan. In overleg is echter veel mogelijk, ook als je slechts 1 of 2 dagen zou willen werken. Inwerkperiode zal in overleg plaatsvinden en is afhankelijk van relevante werkervaring. Deze vacature is voor logopedisten met ervaring, pas of bijna afgestudeerde logopedisten en herintreders.

De praktijk is allround. De hoofdvestiging is in Trefkoele+ het Kulturhus in Dalfsen. Deze praktijk heeft echter ook vestigingen in het Kulturhus De Mozaïek, Kulturhus De Wiekelaar, basisschool de Regenboog in Lemelerveld, basisschool Ichthus in Lemele, Basisschool de Kubus in Wijthmen en wij zijn actief binnen het woon-zorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen. Tot slot zijn er uitbreidingsmogelijkheden van een vestiging bij basisschool de Sprankel in Lemelerveld.

De cliënten die overgenomen gaan worden zijn m.n. kinderen met diverse logopedische problematiek, waaronder ook lees- en spellingproblemen. Het betreft de locaties in Lemelerveld en Lemele.

 

Wij zoeken:

Een zelfstandige logopedist die op zoek is naar afwisseling en een gevarieerde doelgroep. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele, leergierige collega met affiniteit voor de vrije vestiging en het werken met kinderen.

Inschrijving in het kwaliteitsregister Paramedici is noodzaak, maar ook voor herintreders liggen hier duidelijk mogelijkheden en begeleiding. Ervaring in de vrije vestiging is een pré. Beschikking over rijbewijs en eigen auto is zeer wenselijk. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, zowel inhoudelijk als administratief. Bij ons staat de cliënt en hun omgeving op de eerste plek.

 

Wij bieden:

Een tijdelijk of vast contract voor gewenste aantal uren in de week op basis van vaste uren.  Interne scholingsmogelijkheden op maat en in overleg te plannen. Wij hebben een pensioenregeling. Verder worden ook reiskosten vergoed, jaarlijks naar rato een cursusvergoeding en een vergoeding voor NVLF lidmaatschap. Wij werken volledig digitaal en zorgen voor een uitstekende overdracht en begeleiding. De praktijk heeft een grote verscheidenheid aan materialen en testen in huis.

Heb je interesse? Laat het mij zo snel mogelijk weten. Ook als je interesse hebt en pas na de zomervakantie kan beginnen, hoor ik graag van je.

Voor vragen en/of informatie:

 

Logopedie Pluspunt, Chantal Punt-Vermeulen, praktijkhoudster

0529-433633 of 06-25425632

Of info@logopediepluspunt.nl

Voor meer informatie over de praktijk: www.logopedie-pluspunt.nl

 

Bij voorkeur sollicitatiebrieven via de mail.

Per post mag ook: Logopedie Pluspunt, T.a.v. Chantal Punt-Vermeulen, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen