Nieuws

Terug naar alle artikelen

Vacature Logopedie Pluspunt ivm zwangerschapsvervanging

Gezocht: enthousiaste logopedist voor zwangerschapsvervanging voor drie dagen in de week

Een van de logopedisten is zwanger. De ingangsdatum van het verlof zal 11 november 2017 zijn. De werkdagen zijn (waarschijnlijk) op dinsdag, woensdag en vrijdag. En het verlof zal ten minste doorlopen tot en met 19 februari 2018. Inwerkperiode zal in overleg plaatsvinden. Duur van inwerkperiode is afhankelijk van relevante werkervaring.

De praktijk is allround. De hoofdvestiging is in Trefkoele+ het Kulturhus in Dalfsen. Bovendien heeft deze praktijk vestigingen in het Kulturhus De Mozaïek en basisschool de Regenboog in Lemelerveld en basisschool Ichthus in Lemele. De vacature betreft (vermoedelijk) de locaties in Kulturhus de Mozaïek en in Lemele.

Wij werken vooral veel met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 10 jaar. Daarnaast is vrijwel alles mogelijk qua stoornissen en leeftijden, dus ook volwassenen.

 

Wij zoeken:

een enthousiaste, spontane collega met affiniteit voor de vrije vestiging en het werken met kinderen en volwassenen. Inschrijving in het kwaliteitsregister Paramedici is noodzaak. Ervaring in de vrije vestiging, werken volgens de OMFT, kennis over fonologische taalstoornissen, kennis van lees- en spellingsproblemen, kennis van TOS, bevoegd om DTL af te nemen en/of vaardig zijn met de computer (Incura) zijn een pré. Beschikking over rijbewijs en eigen auto is noodzakelijk. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en daarmee ook aan het wederom behalen van de kwaliteitstoets Logopedie december 2018. De administratie moet dan ook uitstekend worden bijgehouden.

Wij bieden:

een tijdelijk contract voor ong. drie dagen in de week (dinsdag, woensdag en vrijdag) op basis van variabele uren. Naast het daadwerkelijk aantal behandelingen die gedraaid worden, wordt ook tijd uitbetaald voor administratieve taken en overleg. Verder worden ook reiskosten vergoed en een kleine vergoeding voor NVLF lidmaatschap. Wij werken volledig digitaal en zorgen voor een uitstekende overdracht en begeleiding. De praktijk heeft een grote verscheidenheid aan materialen en testen in huis.

Heb je interesse? Laat het mij zo snel mogelijk weten. Sluitingsdatum: 30 september 2017, sollicitatiebrieven ontvangen na deze datum worden mogelijk nog wel in behandeling genomen.

Voor vragen en/of informatie:

 

Logopedie Pluspunt, Chantal Punt-Vermeulen, praktijkhoudster

0529-433633 of 06-25425632

Of info@logopediepluspunt.nl

Voor meer informatie over de praktijk: www.logopedie-pluspunt.nl

 

Bij voorkeur sollicitatiebrieven via de mail.

Per post mag ook:

Logopedie Pluspunt

T.a.v. Chantal Punt-Vermeulen, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen