0529-433633

Team

Chantal Punt-Vermeulen

Mijn naam is Chantal Punt-Vermeulen. Ik ben de praktijkhoudster sinds juli 2003. In juli 2002 studeerde ik af op Hogeschool Windesheim. Meteen na mijn afstuderen kwam ik te werken in de deze praktijk. Daarnaast werkte ik ook nog voor 1 jaar in een verpleeghuis in Deventer.

Mensen omschrijven mij vaak als een gedreven, ambitieuze logopedist. Ik vind kwaliteit en de daar bij behorende scholing erg belangrijk. Ik sta nu sinds 2004 ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en voldoe ruimschoots aan de eisen. Ik volg veel cursussen om me breed te kunnen blijven ontwikkelen. Ik behandel jong en oud. Juist de afwisseling vind ik geweldig.

Kwaliteitsgeregistreerd vanaf 2004 tot en met 2014.

Mirjam Koop

Mijn naam is Mirjam Koop. Ik ben logopedist en linguïst. In 2008 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Hanzehogeschool en spraak- en taalpatholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf september 2011 werk ik in de Logopediepraktijk Dalfsen. In het verleden heb ik gewerkt op een school voor kinderen met ernstige spraak- en taalmoeilijkheden (cluster 2) en een logopediepraktijk in Emmen.

Logopedie is voor mij meer dan alleen dan spraak, taal, stem, gehoor en slikken. Ik vind het belangrijk de patiënt als geheel te zien en te behandelen. 'Aansluiten bij de belevingswereld van de patiënt' en 'luisteren' zijn voor mij dan ook sleutelwoorden in de therapie.

Kwaliteitsgeregistreerd vanaf 2009 tot en met 2018.

Keshia van Duren

Mijn naam is Keshia van Duren. Sinds juni 2010 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik heb eerst een jaar in het ziekenhuis gewerkt als afdelingsassistente op de eerste hulp en heb in die tijd ook een wereldreis gemaakt. Vanaf december 2011 werk ik in de Logopediepraktijk Dalfsen. In de praktijk behandel ik cliënten van alle leeftijden met allerlei soorten klachten en/of stoornissen. Juist die diversiteit beschouw ik als een uitdaging in mijn werk.

Ik werk op maandag en woensdag in Lemelerveld. Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag werk ik in Dalfsen.

Kwaliteitsgeregistreerd vanaf 2009 tot en met 2018.

Meer informatie?

Meer informatie over het team kunt u vinden op onze volledige website.

© Logopedie Pluspunt Standaard website